ExpoWorld BV

Samenwerken met ExpoWorld

ExpoWorld Trade Show Management werkt al ruim 32 jaar voor uiteenlopende bedrijven uit binnen-en buitenland. We hechten aan wederzijds vertrouwen. Dit maakt dat onze klanten bij ons terugkomen. Door het leveren van de juiste waarde ontstaat er een interessante samenwerking. Sommige vragen zich af hoe doe je dit ? Hoe bewijs je waarde? Het antwoord is eenvoudig: door meer waarde te leveren dan je wordt betaald en de kwaliteit van de meerwaarde zal zich terug betalen voor- na en tijdens de beursdeelname.

Er is geen enkel bedrijf die wij als concurrent zien, eerlijk gezegd wij zijn meer gericht op samenwerken dan op concurrentie. ExpoWorld is kampioen in samenwerken en daarom werken wij samen met partners die het beste bij u passen om zo de perfecte creatieve oplossingen voor u te bedenken.

Het doel van ExpoWorld Standbouw is om een complete dienstenpakket aan te bieden. Door krachten te bundelen wordt de stand onderdeel van een brede contactstrategie, waarbij ontwerp, realisatie, organisatie en communicatie strategisch is afgestemd op het doel van de beursdeelname.

De beursstand kan zijn in Amsterdam, Frankfurt, Orlando, Barcelona of Dubai. 80% van de stands die wij realiseren met onze partners worden opgebouwd in het buitenland. Met ruim 50 jaar opgebouwde expertise, betekent voor u dat wij snel en zonder omwegen hoge kwaliteit leveren. Wij zijn volledig bekend met alle beursgebouwen en de bijbehorende organisaties en reglementen. Dat bespaart u tijd en kosten. 

Wij helpen u met stands voor elk budget en al vanaf 20 m2.
Uw stand kan zijn een verdiepingstand, hospitality of een product gerichte stand, wij zorgen voor een succesvolle presentatie in gewenste vorm, afmeting, stijl en sfeer. Op welke vakbeurzen of consumenten beurzen u zich ook begeeft, het kan zijn, Pharma, Beauty, Bouw – technisch, ICT of Gas, Olie, Wind Energy de Vlieg/Aerospace Industrie of chemische industrie.
ExpoWorld verzorgt ook standbouw Drupa 2020 Düsseldorf en standbouw Interpack 2020 Düsseldorf