Referenties

Hieronder hebben wij een aantal reacties voor u op een rijtje gezet:

Mitsubishi Chemical 

We are convinced of ExpoWorld with their years of experience and ability to lead the total exhibition project as well as the selection of the necessary different exhibition partners.

We are grateful for the excellent cooperation and a very successful K-19 in Dusseldorf, for which we used an external building for the first time.

EXPOWORLD is now busy with the next big stand for the JEC in Paris. Designs look promising again!

AkzoNobel Functional Chemicals B.V.

Wij weten hoe veeleisend we kunnen zijn. Wij verlangen van de leveranciers en de mensen met wie we werken dat zij betrokkenheid en professionaliteit tonen. Daarin is ExpoWorld de juiste partner gebleken. Dankzij ExpoWorld kunnen wij ons nu concentreren op onze Core business in de wetenschap dat het event management en contact strategie in handen is van een competent en betrouwbaar team van deskundigen. Wij hebben een prachtige internationale beurs achter de rug, mede dankzij de samenwerking met ExpoWorld. Wij zullen ExpoWorld zeker weer benaderen bij toekomstige evenementen.

Aludium B.V

De co-creators van ExpoWorld overtuigden ons reeds van bij de start met de toegevoegde waarde die ze leveren. Zo ontwikkelden ze 2 totaal verschillende ontwerpen die perfect beantwoordden aan de briefing en het budget. Onze keuze voor ExpoWorld was dan ook snel gemaakt. De keuze voor één van beide voorstellen nam meer tijd in beslag omdat ze allebei zo sterk waren. Tijdens de uitvoering werden we mét de glimlach begeleid door een no-nonsens team van professionals die maakten dat onze eerste internationale stand een succes werd. De persoonlijke betrokkenheid en de zin voor perfectie van iedereen heeft ons telkens opnieuw aangenaam verrast.

Panesco Food B.V.

Al menig jaar werkt La Lorraine Nederland samen met ExpoWorld. Met hun hulp, brede vakkennis en creativiteit staan wij ieder jaar weer met een in het oog springende stand op de Horecava in Amsterdam waar we keer op keer veel complimenten over krijgen. De samenwerking is soepel, de lijnen kort en de communicatie helder. Ze nemen ons veel werk uit handen en doen dit naar volle tevredenheid.

PPG Fiber Glass

I just want to say thanks to the ExpoWorld team for doing an outstanding job on this show. The booth was one of the best in show, the barista was an excellent addition and we had good flow throughout the show. We added some good ideas for next year, and I would reinforce improved communication and gathering competitive intelligence.  But, I don’t want to take away from what I viewed as a huge success. Thanks.

Intraservice BV

Het zit er al weer op, de Vakantiebeurs is weer gepasseerd. Dit jaar een hele goede beurs, niet alleen met meer bezoekers, maar zeker ook meer kwalitatieve bezoekers! De deelnemers waren zeer tevreden. Hartelijk dank weer voor de prettige samenwerking en goede coördinatie. Zag er super goed uit!

Initial nv

De Facilitair beurs was voor ons een groot succes: veel klanten ontmoet, nieuwe prospecten. Super standontwerp, zeer lovende commentaren gehad zowel intern als extern. Samenwerking met jou en je projectmanager waren correct, vlot en zeer goed. Altijd terugkoppeling, goede opvolging zodat de beide partijen voor de opbouw van de beurs een goed gevoel hadden. Opbouw stand : zeer goed en vlot verlopen. Alles was ook tijdig klaar en de bereidheid om nog extra werkzaamheden te doen was ook heel groot. Uw medewerkers waren niet enkel uitvoerende krachten, ze hadden zelf ook ideeën om de stand op en top te maken en de zichtbaarheid, herkenbaarheid zo goed mogelijk tot uiting te brengen. Wat de beurs voor de komende jaren betreft, wensen we de huidige stand te behouden en in jullie opslagruimte opgeslagen wordt.

Trane Airconditioning B.V.

Ik wil jou en je team hartelijk bedanken voor de prachtige stand en jullie ondersteuning tijdens de beurs. We hebben erg veel complimenten gekregen over onze stand en dat hebben we zeker aan jullie te danken. Besef me dat we misschien niet de makkelijkste klant waren maar dankzij jullie support hebben wij een perfecte beurs gehad!!

Cambridge Major Laboratories Europe BV

Hierbij hartelijk dank voor jullie inzet bij het bouwen van onze stand. CphI in Frankfurt was een prima beurs voor ons. Deze editie heeft een aantal belangrijke leads opgeleverd. De stand voldeed helemaal aan onze verwachtingen. De communicatie met jullie team verliep vlekkeloos. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. Graag heb ik weer contact met jullie voor de stand in Madrid. En nog bedankt voor de mooie foto’s.