Samenwerken met ExpoWorld

ExpoWorld Trade Show Management werkt al ruim 35 jaar voor uiteenlopende bedrijven uit binnen-en buitenland. We hechten aan wederzijds vertrouwen. Dit maakt dat onze klanten bij ons terugkomen. Door het leveren van de juiste waarde ontstaat er een interessante samenwerking. Sommige vragen zich af hoe doe je dit ? Hoe bewijs je waarde? Het antwoord is eenvoudig: door meer waarde te leveren dan je wordt betaald en de kwaliteit van de meerwaarde zal zich terug betalen voor- na en tijdens de beursdeelname.

Er is geen enkel bedrijf die wij als concurrent zien, eerlijk gezegd wij zijn meer gericht op samenwerken dan op concurrentie. ExpoWorld is kampioen in samenwerken en daarom werken wij samen met partners die ook een hoog kwaliteitsniveau hanteren.

Het doel van ExpoWorld is om een totaaloplossingen aan te bieden. Door krachten te bundelen wordt het project en succes waarbij Design, Project Management, Realisatie en Communicatie strategisch is afgestemd op het doel van de beursdeelname.

Het project kan zijn in Amsterdam, Frankfurt, Orlando, Barcelona of Dubai. 80% van de projecten die wij realiseren met onze partners worden opgebouwd in het buitenland. Met ruim 35 jaar opgebouwde expertise, betekent voor u dat wij snel en zonder omwegen hoge kwaliteit leveren. Wij zijn volledig bekend met alle beursgebouwen en de bijbehorende organisaties en reglementen. Dat bespaart u tijd en kosten.

Uw stand kan zijn een verdiepingstand, hospitality of een product gerichte stand. Wij zorgen voor de juiste merkbeleving op hoog niveau en in de gewenste vorm, afmeting, stijl en sfeer. Op welke vakbeurzen of consumenten beurzen u zich ook begeeft, het kan zijn, Pharma, Beauty, Bouw – technisch, ICT of Gas, Olie, Wind Energy, Aerospace Industrie of chemische industrie.
ExpoWorld verzorgt ook standbouw Drupa 2024 Düsseldorf en standbouw Interpack 2023 Düsseldorf